Filma dhe Seriale me titra shqip - ShikoSeriale.me

Ozark (2017)

Ozark (2017)

Jul. 27, 2017
Your rating: 5
8 4 votes

Seasons and episodes

1Season 1 Jul. 27, 2017
2Season 2 Aug. 31, 2018
3Season 3 Mar. 27, 2020

Creator

Creator

Cast

Synopsis

“Ozark”, seria e Netflix me protagosnit Bateman dhe Laura Linney, mori dritën jeshile për një sezon të tretë, të përbërë nga 10 episode të reja, që do të debutojnë në ekran në vitin 2019.

Seriali ka si protagonist Marty Byrde (Bateman) dhe të shoqen e tij, Wendy (Linney), të angazhuar në transferimin nga periferia e Chicago-s në një resort në Ozarks të Missouri-t. Drama eksploron zgjedhjet që kapitalizmi të detyron të marrësh, dinamikat familjare dhe luftën për mbijetesë, të parë nga sytë e një familjeje tradicionale amerikane. Sezoni i parë i serialit pati plot pesë nominime për çmimet “Emmy”, ndër të cilët edhe në kategorinë Aktorja më e Mirë. Në kast bëjnë pjesë gjithashtu Esai Morales, Julia Garner, Marc Menchaca, Jason Butler Harner dhe Harris Yulin.

“Ozark”, seria e Netflix me protagosnit Bateman dhe Laura Linney, mori dritën jeshile për një sezon të tretë, të përbërë nga 10 episode të reja, që do të debutojnë në ekran në vitin 2019.

Seriali ka si protagonist Marty Byrde (Bateman) dhe të shoqen e tij, Wendy (Linney), të angazhuar në transferimin nga periferia e Chicago-s në një resort në Ozarks të Missouri-t. Drama eksploron zgjedhjet që kapitalizmi të detyron të marrësh, dinamikat familjare dhe luftën për mbijetesë, të parë nga sytë e një familjeje tradicionale amerikane. Sezoni i parë i serialit pati plot pesë nominime për çmimet “Emmy”, ndër të cilët edhe në kategorinë Aktorja më e Mirë. Në kast bëjnë pjesë gjithashtu Esai Morales, Julia Garner, Marc Menchaca, Jason Butler Harner dhe Harris Yulin.

“Ozark”, seria e Netflix me protagosnit Bateman dhe Laura Linney, mori dritën jeshile për një sezon të tretë, të përbërë nga 10 episode të reja, që do të debutojnë në ekran në vitin 2019.

Seriali ka si protagonist Marty Byrde (Bateman) dhe të shoqen e tij, Wendy (Linney), të angazhuar në transferimin nga periferia e Chicago-s në një resort në Ozarks të Missouri-t. Drama eksploron zgjedhjet që kapitalizmi të detyron të marrësh, dinamikat familjare dhe luftën për mbijetesë, të parë nga sytë e një familjeje tradicionale amerikane. Sezoni i parë i serialit pati plot pesë nominime për çmimet “Emmy”, ndër të cilët edhe në kategorinë Aktorja më e Mirë. Në kast bëjnë pjesë gjithashtu Esai Morales, Julia Garner, Marc Menchaca, Jason Butler Harner dhe Harris Yulin.

“Ozark”, seria e Netflix me protagosnit Bateman dhe Laura Linney, mori dritën jeshile për një sezon të tretë, të përbërë nga 10 episode të reja, që do të debutojnë në ekran në vitin 2019.

Seriali ka si protagonist Marty Byrde (Bateman) dhe të shoqen e tij, Wendy (Linney), të angazhuar në transferimin nga periferia e Chicago-s në një resort në Ozarks të Missouri-t. Drama eksploron zgjedhjet që kapitalizmi të detyron të marrësh, dinamikat familjare dhe luftën për mbijetesë, të parë nga sytë e një familjeje tradicionale amerikane. Sezoni i parë i serialit pati plot pesë nominime për çmimet “Emmy”, ndër të cilët edhe në kategorinë Aktorja më e Mirë. Në kast bëjnë pjesë gjithashtu Esai Morales, Julia Garner, Marc Menchaca, Jason Butler Harner dhe Harris Yulin.

“Ozark”, seria e Netflix me protagosnit Bateman dhe Laura Linney, mori dritën jeshile për një sezon të tretë, të përbërë nga 10 episode të reja, që do të debutojnë në ekran në vitin 2019.

Seriali ka si protagonist Marty Byrde (Bateman) dhe të shoqen e tij, Wendy (Linney), të angazhuar në transferimin nga periferia e Chicago-s në një resort në Ozarks të Missouri-t. Drama eksploron zgjedhjet që kapitalizmi të detyron të marrësh, dinamikat familjare dhe luftën për mbijetesë, të parë nga sytë e një familjeje tradicionale amerikane. Sezoni i parë i serialit pati plot pesë nominime për çmimet “Emmy”, ndër të cilët edhe në kategorinë Aktorja më e Mirë. Në kast bëjnë pjesë gjithashtu Esai Morales, Julia Garner, Marc Menchaca, Jason Butler Harner dhe Harris Yulin.

“Ozark”, seria e Netflix me protagosnit Bateman dhe Laura Linney, mori dritën jeshile për një sezon të tretë, të përbërë nga 10 episode të reja, që do të debutojnë në ekran në vitin 2019.

Instagram    Facebook    ShikoSeriale    Twitter

Ozark me titra shqip

Original title Ozark
TMDb Rating 8.4
First air date Jul. 27, 2017
Last air date Mar. 27, 2020
Seasons 3
Episodes 30
Average Duration 60 minutes

Similar titles

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published